Buiten de kaart om

Dineren, maar dan anders

Op vaste momenten per maand bieden we u de mogelijkheid om iets anders te eten dan wat er op de menukaart staat.

Van boerderij op tafel

Elke laatste dag van de maand gaat onze chef zijn creativiteit loslaten op willekeurige producten. Op basis van het aantal reserveringen creëert hij een (vegetarisch)  driegangenmenu dat past bij de maand, het seizoen en op de van beschikbaarheid van producten. Omdat de producten op de dag zelf worden ingekocht bij de boer is reserveren voor deze avond genoodzaakt. Reserveren? Klik hier of bel 050-5535156.

Open kaart

U heeft altijd al een keer “wild” willen eten, een kerstdiner met vrienden willen hebben met gebraden kalkoen of iets dat u erg lekker vindt maar zelf niet de mogelijkheid of de kennis heeft om het klaar te kunnen maken? Wij bieden u de “open kaart”. Hierbij kunt u op basis van reservering (minimaal 7 dagen van te voren en minimaal 2 personen)) aangeven wat u graag zou willen eten. Op basis van uw aanvraag creëert de chef en driegangenmenu en verzorgen we een bijpassend wijnarrangement. Binnen 24-uur ontvangt van ons menu met de daarbij horende prijsopgave per persoon. Wilt u graag reserveren voor de open kaart? Klik hier of bel 050-5535156.

Restaurant De Slingerij

Met een maandelijks wisselende kaart en een goede dosis gastvrijheid willen we u graag voorzien in een ontspannen avondje uiteten.

RESERVEREN
RESERVEREN