Bring your own Wine

Bij lekker eten hoort goede wijn

"De focus ligt bij de Slingerij op een gezellige avond en lekker eten. Bij lekker eten hoort goede wijn, deze mag alleen niet de boventoon voeren op de rekening."

Wij verkopen onze wijn voor dezelfde verkoopprijs per fles waarvoor u ze zelf kunt kopen bij Wijnhandel de Roemer. Hieruit volgt dat wij geen hoge prijzen vragen per fles, maar dat u een goede fles wijn voor een goede prijs kunt kopen. Omdat we dezelfde verkoopprijs hanteren als de Roemer, brengen wij ‘kurkgeld’ in rekening. Is de fles niet leeg aan het einde van de avond? Dan zetten we de kurk er weer voor u op en mag u de fles meenemen naar huis.

Kurkgeld’ betekent dat wij voor de eerste fles €2,50 per persoon in rekening brengen. Dit bedrag vragen wij u voor het openen van de fles, een schoon en gepoleerd glas, afwas en het eventueel weg gooien van de lege fles. Voor iedere volgende fles vragen wij een bedrag van €5,- ongeacht het aantal personen.

Restaurant de Slingerij gaat in samenwerking met Wijnhandel de Roemer werken met een nieuw concept, namelijk Bring your own Wine. Dit houdt in dat u als gast uw eigen wijn mag meenemen naar het restaurant. Voor het meebrengen van uw eigen fles, brengen wij het zogenaamde ‘kurkgeld’ in rekening.

Voorbeeld 1:
U komt met 4 personen eten en brengt een lekkere fles wijn mee die u heeft gekregen als relatiegeschenk. Wij vragen €2,50 per persoon per fles en bij de rekening zal dan ook een bedrag van €10,- staan voor het ‘kurkgeld’.

Voorbeeld 2:
U komt met 4 personen eten en u wilt graag een flesje wijn. U zoekt een mooie fles uit ter waarde van €14,95. Wij vragen voor de eerste fles €2,50 per persoon per fles en er wordt door ons €24,95 in rekening gebracht inclusief de fles wijn en het daarbij horende kurkgeld. U kiest ervoor om nog een dezelfde fles te nemen. Wij brengen u naast de €14,95 voor de fles, €5,- ‘kurkgeld’ in rekening. U betaalt voor de 2e fles wijn €19,95 in plaats van €24,95.

Restaurant De Slingerij

Met een maandelijks wisselende kaart en een goede dosis gastvrijheid willen we u graag voorzien in een ontspannen avondje uiteten.

RESERVEREN
RESERVEREN